ASOCIATIA CULTURALA FLOARE ALBASTRA a reluat in luna octombrie activitatile dedicate proiectului „Zmeisorii”.
Incepand cu luna octombrie 2019 , copiii de origine romana din orasul Terni (TR) , cu varstele cuprinse intre 3-12 ani, pot participa gratuit la diverse activitati de timp liber, organizate cu sprijinul Ministerului Romanilor de Pretutindeni si in colaborare cu diverse institutii locale.
In fiecare sambata, in lunile octombrie si noiembrie ,vde la ora 10:00 la 12:00, la Biblioteca oraseneasca (BCT), vor fi organizate „Ateliere creative de lectura in limba romana ” la sectiile 0-6 ani si 7-14 ani, sub indrumarea educatoarei Aureliana Danciu si a profesoarei Gina Dumitriu.
Proiectul „Biblioteca itineranta „, care prevede imprumutul de carti catre copiii participanti fideli la activitatile asociatiei, se va desfasura din data de 9 octombrie, la sediul operativ din via Flli Cervi 33, in cadrul Scolii de muzica, cu programare si sambata, in BCT.
Vineri, 11 octombrie 2019 si 19 octombrie 2019, de la 17:30 la 19:30, la C.A.O.S. ( Muzeul arheologic) au fost organizate doua activitati educative pe tema istoriei vechi, cu vizita ghidata si ateliere pentru confectionarea unor obiecte de inspiratie neolitica si a unor figurine istorice, in cadrul proiectului ” Detetive al museo sulle tracce sulle tracce del passato” , in colaborare cu Coopsociale A.C.T.L., Coopsociale ALIS si Museo archeologico di Terni.
Se recomanda programarea pentru participarea la activitati.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri apelati la numarul de telefon 327.664.2849.

LOCANDINA PROGETTO BCT