Asociatia Femeilor Romance din Italia  (ADRI), Asociatia culturala Floare Albastra , Atlassib –Italia in colaborare cu Asociatia Spirit Romanesc, Asociatia Nolimes Onlus si intreprinzatori privati organizeaza in perioada 1-15 decembrie 2011 Campania de solidarietate  Impreuna de Craciun (Natale insieme ) in scopul sensibilizarii opiniei publice si a solidarizarii romanilor din Italia in legatura cu situatia copiilor  din Romania aflati in dificultate.

Organizatorii doresc sa daruiasca printr-un mic gest o bucurie acestor copii cu ocazia sarbatoririi Craciunului.

La sediile si filialele  asociatiilor din Tivoli,Guidonia si Terni se va organiza o colecta de dulciuri, rechizite, hainute si jucarii.

comunicat de presa

imagine

Cadourile stranse in cadrul campaniei de solidarietate vor fi trimise in Romania la Bacau si Piatra Neamt prin intermediul firmei Atlassib care sponsorireaza cheltuielile de transport si vor fi daruite copiilor  cu ajutorul organizatiilor  Fundatia „MelchisedecMelchisedec, Asociatia Ovidenia 2005 si a unor voluntari. „Melchisedec

Cei care doresc sa contribuie cu donatii in produse se pot adresa organizatorilor la urmatoarele numere de telefon: Tivoli ( 328.7433547)Guidonia (327.5310080) Terni (340.4852907).

Sunt invitate sa colaboreze toate asociatiile din regiuniile Lazio si Umbria.